Havuzlu Ortaokulu

Vizyon: Yaptığı işin en iyisini yapan, başarmak mutlu olmaktır felsefesini güden, yeni değerlere önem veren, bilgiye ulaşmak yollarında zorlanmayan, mutlu olmayı bilen, üreten bireyler yetiştirmek. Her öğrencinin farklı olduğunu bilerek, bu farklı değerleri ortaya çıkararak geliştirmek. Esas işimiz insanların kişisel başarılarının ve bunun sonucunda da kapasitelerini arttırmak, başarı sözcüğünün anlamını yaşatmak. Okulumuzda bilgiye ulaşma ve öğrenme temel ihtiyaçtır. Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirinin öğrenmesine ve birbirinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inanır. Okulumuzda, her gün herkes daha iyiye ulaşmak için çalışır.

Misyon: Bütün çalışanlarımızın temeli öğrencilerimizdir. Öğrencilerimize birey olarak saygı duyulur. Öğrenci ve öğretmen arasındaki sevgi-saygı bağının gün geçtikçe geliştirilmesi, herkesin ortak hedefleri arasındadır. Biz duygusunun hakim olduğu ortam ve anlayışın gereğine inanırız. Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir. Türkçenin güzel konuşulması ve yazılması ortak değerimizdir. Okul-veli işbirliği sağlanarak, öğrencinin okulda kazandığı davranışların hayata geçirilebilmeleri için çalışılır. Başarının ekip çalışması, teşvik ve ödüllendirme ile artacağına inanırız. Okulumuzun fiziki şartları iyi ve gelişmeye elverişli olması ayrıcalığımızdır. Okulumuzun öğrencilerinin daha iyiye getirilmesi için gereken fedakarlığı yapmak ve bu doğrultuda çalışmak; okulumuzun kişiliğini oluşturur.

Isınma: Merkezi sistem kalorifer.
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: 2021-2022 YILINDA 4006 TÜBİTAK BİLİM ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ.
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 32 ERKEK 30 KIZ TOPLAM 62 ÖĞRENCİ

Telefon - 0544 604 3001

WEB - https://havuzluortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Havuzlu Köyü no48 Cizre/ ŞIRNAK

Kütüphane Kitap Sayısı :430
Öğretim Şekli :İkili öğretim yapılmaktadır.2013/2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA NORMAL ÖĞRETİM YAPILACAKTIR.

Yerleşim Yeri - Havuzlu Köyü Nu:48 CİZRE/ŞIRNAK

Adres - Havuzlu Köyü no48 Cizre/ ŞIRNAK

Ulaşım Her gün servisle ilçe merkezine geliş gidiş yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Şırnak iline 58 km, Cizre ilçesine 14 km uzaklıktadır. cudiye yaklaşık 8 km uzaklıktadır.